EL AVIV II

Recentebeoordeling


4 sterren uit 4047 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij El Aviv II. Meer weten? Ontdek meer

24 apr 2024 om 10:00 Lekkere kapsalon. Redelijk vlot bezorgd. Niets mis mee
23 apr 2024 om 19:53 Lekkere kapsalon,goede Turkse pizza. Aardige bezorger. Netjes op tijd .
17 apr 2024 om 0:41 Vriendelijke medewerkers en het eten is altijd lekker! Pizza met tonijn en toppings een echte aanrader!
14 apr 2024 om 0:01 Het eten was een uurtje te laat. En we hadden bij 2 kapsalons met knoflooksaus en sambal. Maar zat er nergens bij jammer hoor en veel paprika
12 apr 2024 om 2:21 Je krijgt niet waar je voor betaald hebt.
11 apr 2024 om 11:10 Ik bestelde mijn bestelling met knoflooksaus maar ze deden het er niet op en de frietjes hadden helemaal geen zout.
11 apr 2024 om 8:35 Ik heb om 22:00 besteld en uiteindelijk na meerdere keren bellen werd er heel vaag gedaan en is mijn eten uiteindelijk om 00:30 gekomen. 2.5 uur in totaal gewacht dus. Belachelijke service
7 apr 2024 om 12:26 De stokbroodjes zijn goed gevuld. Bij de opmerking gezet GEEN sla en geen saus en zo. Toch op 1 stokbroodje Sla gedaan. Dar was ik niet blij mee. Daarom 4 sterren
4 apr 2024 om 4:10 Eten zat verfrommeld nooit meer
30 mrt 2024 om 8:03 Was meer patat met een beetje vlees erop. Dat is niet wat ik gewend ben van ze.
27 mrt 2024 om 4:08 Goed op smaak en op tijd bezorgd!
23 mrt 2024 om 20:51 Niks mis mee